Pascal Jansen is the new manager of Hungarian club Ferencváros.



Pascal Jansen is the new manager of Hungarian club Ferencváros.

by tehMadhero

9 comments
  1. Ferencvaros werd eruit gegooit in de CL qualificatie door KÍ Klaksvikur uit de Faraöer eilanden door thuis met 3-0 af te gaan, dus ik denk niet dat Jansen het veel slechter dan dat kan doen in de qualificaties lol

    hij moet wel de Hongaarse Liga winnen want anders is het sowieso vaak al een gefaald seizoen voor ze

  2. Interessante keuze. Wel een topclub met geschiedenis natuurlijk, maar geen hoogvlieger in europees opzicht.

  3. Zijn doorgaans titelfavoriet en zitten altijd in de CL kwalificatie. Echt geen verkeerde club. Fanatieke fans en grote aanhang. Lekker in Budapest. Spreek uit ervaring dat het daar lekker vertoeven is.

  4. In een land met veel racistische en facistische fans, zijn de supporters van Ferencvaros berucht voor hun racistische fans. Veel skinheads en white power types bij de harde kern van Ferencvaros. Oerwoudgeluiden elke wedstrijd.

    Niemand die er iets tegen doet in Hongarije. Sterker nog Ricardo Moniz (die ook in Hongarije werkte) wilde het bespreekbaar maken en dreigde zijn team van het veld te halen omdat het elke wedstrijd gebeurde, maar werd een maand geschorst door de bond.

    Kortom: ik snap niet dat een Nederlandse trainer daar wil werken. Helemaal niet iemand met de achtergrond van Jansen. Is hij echt zo wanhopig?

Leave a Reply