Олимпиада



Фраменти от откриването на летните олимпийски игри в Париж.

by account87ants

14 comments
  1. Ако това е единственото, което Ви е направило впечатление от 4 часовото откриване на олимпиадата, направо Ви съжалявам.

  2. # Evil cannot create anything new, it can only corrupt and ruin what good forces have invented or made.

  3. **Да живей Либерастизацията и Джендърията!!!**

    Който не е съгласен и не му харесва това е долна Копейка, Путинист, Сталинист, Нацист, Комунист, Орк, Буумър, Идиот, **Всичко**Фоб и какво ли още не!!!!

  4. Този който се фокусира основно върху негативното е обречен да има предимно негативен живот. Колкото по-малко време отделяте на позитивните и положителни неща в живота си, толкова щастието ще е по-далеч от вас. Помислете малко над това 😯

    И колкото повече обсъждате такива хора, които ви правят впечатление, толкова по обсебващо ще е за вас и съзнанието ви. И ще живеете живот пълен с неприязън, ненавист, омраза, отвращение и т.н.

    Сами решавате дали да позволите други хора да ви влияят така на психиката и живота ви. Споделяйки такива постове, вие им правите услуга и безплатна реклама. Замислете се над това…

    Другата опция е просто с цел провокация и разделение на обществото, което и без това е разделено.

  5. У нас всяка втора жена на средна възраст прилича на тези орки, какъв ви е проблемът?

  6. За това трябва отново една Желязна Завеса™ и такива дегенеративни движения да бъдат забранени. Който иска да му мирише на урина и такива създания да са на почит, да ходи на запад.

  7. Хм, интересно, древно македонски божества и нимфи, пък олимпиадата е във Франция… поредно доказателство, че франсетата произхождат от македонците.

Leave a Reply