Vabastatud Vene dissidendid kutsuvad üles lõpetama sanktsioone ja alustama kõnelusi Venemaaga



Mingis mõttes üllatuslik, mingis mõttes ei ole ka. Jääb mulje, et Venemaa opositsioon on vaid Lääne soovmõtlemise tulem, tegelikkuses seda vist ikkagi ei eksisteeri.

by No_Platypus9739

9 comments
  1. Mingeid sanktsioone ei tohiks ära lõpetada. Piirid kinni ja nautigu oma põhja koread

  2. Kennani doktriin põhineb keskaja Vene Karu doktriinil:

    1. Isoleeri (karu / Vene riik), ära teda toida, lõika ära ressurssidest, jäta ta omaette.
    2. Kui ta ründab, siis tõrju.
    3. Kui ta jätkab ründamist, siis nüli talt nahk maha.
    4. Karu peied.

  3. Teistest ma muud ei oodanud, aga väga suur pettumus oli näha, et Kara-Murza ka seda lollust suust välja ajas.

  4. >tema arvates peaksid Vene-Ukraina sõja vaenupooled istuma läbirääkimiste laua taha. „Olukord on saavutanud verise patiseisu,“ ütles Jašin. „Ei üks ega teine pool ei suuda probleemi sõjaliselt lahendada.“

    Nagu tegu oleks mingi mõlemapoolse probleemiga, mitte sellega, et venemaa läks ukrainale kallale, et maid endale saada.

    > läbirääkimised tähendavad eelkõige vaenutegevuse lõpetamist ja erimeelsuste vahetamist lahinguvälja asemel kõnelustega

    Ah, et ukrainal ja venemaal on erimeelsused selles osas, et kas venemaa peaks osa ukrainast endale saama…

    > kõneluste väljakuulutamine on ikkagi parem kui sõda, sest siis inimesed enam ei sure

    Sõda lõppeb kohe, kui Venemaa sõdimise lõpetab ja koju tagasi läheb. Kui ukraina sõdimise lõpetab, siis ei eksisteeri varsti enam ukrainat.

    >Kara-Murza taotleb Venemaa-vastaste sanktsioonide kaotamist. Kara-Murza sõnul olevat tõhusam karistada sanktsioonidega ainult võimustruktuuride esindajaid isiklikult.

    Sanktsioonide eesmärk on pidurdada vene majandust, et venemaal oleks vähem raha, et toota rakette jm sõjavarustust, millega ukrainlasi tappa. Lastes sanktsioonid vabaks, saab venemaa juurde finantse, et toota uusi relvi.

    >Rahu, stabiilsus ja julgeolek ei ole võimalik, kui selles ei osale Euroopa suurim riik ehk Venemaa. See kõik saab võimalikuks, kui Venemaast saab tsiviliseeritud, demokraatlik riik

    Lõuga andmise lõpetamine Ropsi baaris ei ole võimalik, kui selles ei osale suurim näkkupeksija molli-Toomas. Lõuga andmine lõppeb, kui molli-Toomasest saab tsiviliseeritud ja viisakas inimene.

    >Kara-Murza, Jašin kui ka nendega samal pressikonverentsil esinenud ja samuti vabastatute hulka kuulunud dissident Andrei Pivovarov lubasid poliitilist tegevust eksiilis jätkata

    Ühesõnaga vene vanglast putini mõrtsukate vastu välja vahetatud opositsionäärid hakkavad läänes lobistama Putini režiimi kasuks.

    Venemaal on ikka kõik sama lauaga löödud.

  5. Isiklikult tundub see sellise kohustusliku jututeemana. Neile kindlalt see laul ennem hoolega sisse dresseeritud, et kui ei räägi läheb koju jäänud vanaema või muu sugulane puiduhakkurisse. Ei maksa tõsiselt võtta. Ainuke mida see näitab, et neil isikutel on fsb agendistaatus kindlalt olemas.

  6. Täiesti ootuspärane. Kõik, kel on mingitki ootused ja lootused Vene opositsiooni suhtes, on delulu. Nende idiootide nimel oleme vanglatest välja lasknud Vene agendid ja mõrtsukad. Kogu see vangide vahetus oli väga mõttetu tegevus, millest Lääs ei võitnud mitte midagi sisulist peale paari ajakirjaniku (mida nad üldse Venemaal teevad – äkki püüaksid ka Põhja-Koreasse reisida?) ja hulga inimeste, kelle erinevus Putinist on ainult pinnapealne.

    P.S.: Unpopular opinion: Navalnõi oli suurvene šovinist ja marurahvuslane, keda täiesti asjata ullikesed Läänes ülistasid. Mõnes mõttes ongi hea, et tema mõrva järel me ei pea temast enam midagi kuulma.

    Lääne ja Eesti töö on toetada Ukrainat relvadega, mitte tegelda Putinist veidi teistsuguse varjundiga Vene imperialistide nuumamisega.

  7. Delfisse uudis jõuab on see juba pea kaks päeva vana uudis! Miks neil tõlkega nii kaua läheb? Keegi ei viitsi enam selle peale mõelda.

  8. Venemaad ja venelaasi võiks parandada ainult katastroof a la 1991 ja mis sellele on järgnenud – või suurem, ja isegi selles ma pole 100% kindel.

Leave a Reply