Árvíz elleni védekezés, avagy újabb ékes példája annak, hogy mi a különbség a Tisza és a Fidesz között



Árvíz elleni védekezés, avagy újabb ékes példája annak, hogy mi a különbség a Tisza és a Fidesz között

by pudingleves

25 comments
  1. Kár ,hogy a népünkre az a jellemző,hogy amíg nem téged visz el az árvíz, addig “hohohohohoho ott a Terminátor gecccc!!!” nagyobbat “üt” a többségnél, mint mondjuk jelenleg az, hogy más honfitársunkon próbál segíteni egy politikus.
    Bár ne így lenne.

  2. Origo holnap: “A baloldal új messiása igénytelen és sáros gumibakancsban pózolt! Mutatjuk, csak erős idegzetűeknek!”

  3. Orbánnak is volt egy csomó ilyen képe az elmúlt 14 évben. Persze tök jó, hogy MP részt vesz a védekezésben, es erre buzdít sok szimpatizánst, csak kicsit egyoldalú ez a poszt, mert Viktornak is vannak ilyen tartalmai ( az más kérdés hogy mekkora PR stunt az egész)

  4. A Momentum mindjárt észbe kap, hogy nekik is kéne csinálni valamit, úgyhogy majd visznek pár üveg bort, meg néhány csomag óvszert a gátra.

  5. Nem értem a Schwarzeneggert, a Trumpot baromira utálja, miért találkozott az Orbánnal? Jó hatással akar enni rà? Kell neki a pénz?

  6. A kolostormalac is ki fog menni a gátra,

    Helikopterrel, 10 tekessel, csinál 1-2 fotót, és megy is vissza a karmelitába. Szerintem azt se tudja, hogyan kell lapátolni.

  7. Gyerekek, ne. Minden választás előtt Orbán is kint tolja gumicsizmában. Klasszikus választási fogás.

  8. Az árvíztől elvonatkoztatva… A jó öreg terminátor nem vágja, hogy ki ez a faszi? Mi ez a smúzolás? Vagy valamit nem tudok?

  9. Egyik kutya másik eb, az ifjabbik még ad a látszatra. Aki pakolta már tudja, ezt nem lehet megúszni patyolat tiszta kabáttal, hiába gázolt előtte a látszatnak bokáig a sárban.

    A másikat inkább nem is kommentálom, poénnak jó…

  10. Picit le vagyok maradva, de miért ez a neve a MP pártjának? Miért ezt a nevet választották? thx!

  11. Az a szomorú hogy a sok hülyénél még mindig működik az egész propaganda látom a gúny posztokat ahogy a Magyar Péter áll a Nagy Ervinnel még a “nagy menő” Döbrögi meg az Arnoldal.

Leave a Reply