WNL-medewerkers ontvluchten werkvloer door terugkeer omroepbestuurder Bert Huisjes



WNL-medewerkers ontvluchten werkvloer door terugkeer omroepbestuurder Bert Huisjes

by tinuz84

2 comments
  1. Deze actie door WNL is niet alleen een klap in het gezicht voor alle WNL medewerkers die zich slachtoffer hebben gevoeld van het gedrag van Huisjes, maar voor alle mensen die in een zogenaamd professionele omgeving slachtoffer zijn geworden van grensoverschrijdend gedrag.

    Wat er, volgens het artikel van AD, is gebeurd:
    – Mensen hebben zich in grote getallen slachtoffer gevoeld van grensoverschrijdend gedrag.
    – Slachtoffers werken mee aan onderzoek KPMG om de feiten te beschrijven en inventariseren en deze aan WNL te overhandigen.
    – Het rapport wordt niet openbaar gemaakt, en zelfs als slachtoffer (terwijl je hebt meegewerkt aan de totstandkoming van het rapport) krijg je geen inzage.
    – Je werkgever (WNL) flikkert het rapport in een la en haalt Huisjes gewoon weer binnen.

    Wat voor signaal is dit naar iedereen die op zijn / haar werk ook maar overweegt om melding te doen van grensoverschrijdend gedrag door een collega of meerdere?

  2. Rare gang van zaken. Zelfs als je dan dus als bestuurder of hoofdredacteur niet schuldig bent aan ‘juridisch verwijtbaar grensoverschrijdend gedrag’, dan heb je alsnog je werk gewoon niet goed gedaan dat een hele lading werknemers je gewoon een kutmanager vindt. Lijkt mij toch niet dat zijn vaardigheden verder zo uniek en onvervangbaar zijn dat je niet iemand anders voor die rol kan vinden, wat veel beter voor je organisatie is.

Leave a Reply