Harry van Bommel (SP) te gast! Mediamacht, Israël, Oekraïne en levensgenieten in Oekraïne



Harry van Bommel (SP) te gast! Mediamacht, Israël, Oekraïne en levensgenieten in Oekraïne

Vanavond bij Forum Inside: oud SP-Kamerlid Harry van Bommel over mediamacht en de situatie in het Midden-Oosten, jurist Rebecca over de wettelijke taken van de NPO en Tom Zwitser over vlees, wijn en levenswijsheden.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

22 comments
  1. Je kunt dit gesprek ook plotten op klimaat. Stel: je hoort nooit meer iets op de media over het klimaat. Zou je dan überhaupt iets opvallen in de wereld om je heen?

  2. Toch jammer dat ze voorbij gaan aan de taak die de un heeft in zuid Lebanon en hun reden dat ze daar ruim 40jaar geleden gestationeerd zijn.
    Ze hebben volledig hun taken verzaakt en zouden gewoon net als de Lebanese regering ruimte moeten maken geven aan Israël op de terroristische Hezbollah uur te schakelen.

  3. Wat ik heel jammer en onbegrijpelijk vindt van FvD is hun standpunt aangaande Israël.
    Kijk dat D66 en het hele linkse blok niet te vertrouwen is daar zijn we door de jaren wel aan gewend geraakt.
    Maar dat de FvD zich tegen Israël keert (na wat er daar is gebeurd)'
    is voor mij werkelijk onbegrijpelijk.

  4. Ik kan met veel meegaan, discussie over proportionaliteit israel ook prima. Wel ben ik verbaasd dat de tafel weinig oog heeft voor alle terreur vanuit islam en hamas. Dat zal met 2 staten niet veranderen. Hamas is toch echt het grootste probleem van de palestijnen. Het is niet alleen 7 oktober, maar al 10-tallen jaren zijn er continu aanvallen. De palestijnse autotiteit heeft ook nooit enig vredesakkoord geaccepteerd, laat staan hamas. Israel moet en zal vernietigd worden. Israel vecht voor het voortbestaan, zosls ralph aangeeft.

  5. Ff checken Harry, Unifil zit al jaren te kijken hoe Hezbollah tunnels graaft naast hun posten en raketten afvuurt. Indien Israël de kop van Iran eraf hakt incl. Hamas en Hezbollah komt er vrede in het Midden-Oosten. Zij willen geen vrede, 2-staten oplossing werkt niet, willen ze ook niet. Gewoon doorpakken nu, Iran ook en dan hebben we vrede in die hoek. Ik vind Harry slecht geïnformeerd, wat dacht je van 8.000 raketten in 1 jaar op Zwolle vanuit Hezbollah…ga je dan praten met ze? Libanon moet nu de macht pakken en Hezbollah op zij schuiven.

  6. Schandalig wat al die linkse rakkers zeggen over onzin en onwaarheden, terwijl ze zelf blind(moeten) zijn voor de waarheid! Onvoorstelbaar! Ga zo door FVD! Gods zegen!!👍🙏🙏🌺

  7. Hendig intelligente buitenland politiek. In tenten opgesloten kinderen laten dood branden… Hele wereld kijkt toe met een andere bril dan die paar westerse landen en suikeroompje VS.. waarvan het imperium ook op instorten staat.

Leave a Reply