ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της σημερινής ΚΕ – Αποκλεισμός από την ΚΕ στην υποψηφιότητα του Στ. Κασσελάκη

Subscribe to ATTICA TV: https://www.youtube.com/channel/UCYCIMuJI9wZw4rrjLFWlkgg
Παρακολουθήστε όλα τα Δελτία Ειδήσεων του ATTICA TV εδώ: https://bit.ly/DeltiaEidiseon

Website: https://www.attica-tv.gr/

Follow us on Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/AtticaTVgr
Twitter: https://twitter.com/AtticaTV_gr
Instagram: https://www.instagram.com/atticatvgr/
TikTok: https://www.tiktok.com/@atticatvgr

#attica #atticatv #atticatvofficial

33 comments
  1. Τι έγινε τελικά με την σουσου Κασσελάκη? σαν κομήτης εμφανίστηκε και σαν κομήτης θα εξαφανιστεί??? με άλλα λόγια τον φάγανε οι αριστεροί???

  2. ουτε ο φωσκολος δεν θα εγραφε τετοια σεναρια. απολυτος αποπροσανατολισμος της κοινης γνωμης. οταν τα αδερφια μας πεθαινουν στη μεση ανατολη, η "αριστερα" του συριζα να ασχολειται με τα εσωκομματικα ξεκατινιασματα. μπραβο επαναστατες

  3. Βάρα Σπίρτζη! Ο κασσελακης επιβαλεται να σβηστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.
    Στην Αμερική και πιο μακριά αν γίνεται

  4. κυριε φαμελο επιτελους βρηκατε το επιπεδο σας … πατος
    καληνυχτα κυριε φαμελο. καλυνυχτα αλεξη. καληνυχτα συριζα
    ζωη σε λογου μας

  5. Ti ginete? 8eli o plusios kaselakis koma kariera ok mono apo ti tzepi tu oxi to tamio ok to tamio 8eli kokikos den ine giafto edixe xaraktira to koma den kani alo pirotexnimata kalos kani afti oli sta pio diskola kibe😂igetis ine alexis tsipras 😂😂

  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΑ , ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ !
    ΑΞΙΑ & Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ " ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΝΟ" ΑΛΕΞΗ !
    ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑ , ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ , ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
    ΚΡΙΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΣΚΑΡ ΗΘΟΠΟΙΊΑΣ! 👋👋👋

  7. Τι αλλο δείχνει η αποφαση για τον αποκλεισμό του κασελακη εκτός από το φοβο;; Εαν ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσει τον κασελακη τοτε πιοι είναι αυτοί που έχουν αλλη αποψη;

  8. Δεν είναι αξιοπρεπες να προσπαθουν να επιβιωσουν χωρίς να προσφέρουν στις αναγκες του λαου ,Αντε να Κάνετε καμια αλλη δουλειά,
    τι προσπαθούν να μας δουλεύουν??για να βολεύονται πουλώντας θεωρειες ιδεες…….

  9. Το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα ο Τάιλερ
    Θα μπορούσε νά αναλάβει την σωτηρία του σύριζα
    Αυτό το ρόλο μπορεί νά τον καλύψει ο Γκλέτσος
    Στέφανε όρμα με φόρα!!!

  10. αντίο σύριζα, ήταν ενδιαφέρον όσο κράτησε…….
    κατάφερε η διαπλοκή τον στόχο της, να εξαφανιστεί κάθε ελπίδα του λαού για αλλαγη.
    στη χωρα των κανιβαλων που περιμενουν "σωτηρες" ,κάθε τυχαίος με γυαλιστερά καθρεφτάκια γίνεται "ηγετης"…
    ο "σοφός λαος" που κλώτσησε το 2019 την μόνη ευκαιρία που είχε για να μην ξαναγυρίσει στα παλιά καλά σάπια..
    ο "σοφός λαος" του 41τακατο.(για να μην ξεχνιομαστε).
    αξίζουμε χειρότερα

  11. Αυτοί όλοι τους μαζί δεν μπορούν να τον φθάσουν. Γιατί είναι πανέξυπνος , επιτυχημένος , δεν τον χρειάζεται τον μισθό της "καρέκλας" , είναι ειλικρινής και πολύ καλά τους έκανε γιατί τώρα φάνηκε πόσο γαιδούρια είναι. Καισύ Παύλο που μιλούσες την γλώσσα της αλήθειας πρόσεξε πολύ !

  12. Ο Κασσελακης πως θέλει να γίνει πρόεδρος σε ένα κόμμα που εχει κουκουλοφορους όπως είπε και μαύρα ταμεία? Αν είναι δυνατόν ένας που ήρθε ουρανοκατεβατος και δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να πάρει ένα κόμμα που άλλοι έχουν κάνει μεγάλους αγώνες να το κάνουν μεγάλο? Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά που κάνει……Μαζεύει μια χουφτα κόσμο έξω από τα γραφεία να διαμαρτυροντε και πολύ απλά το μόνο που κάνουν είναι να γελοιοποιουντε! Όσο για την κ. Τζακρη ακομα δεν έχουμε καταλάβει τον ρόλο της! Τι πιο απλό από το να πάρει ο Κασσελακης την παρεα του και να φτιάξουν δικό τους κόμμα? Γιατί ντε και καλά να θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ? Τι σκοπούς έχει? Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι του Τσιπρα και των στελεχών που αγωνίστηκαν δίπλα του και κανενός άλλου! Τώρα μην μας λέει ότι ψηφίστηκε γιατί ξέρει καλά ότι τον ψηφίσαμε πρώτον για να φύγουν οι αποστατες και δεύτερον γιατί εμπιστευτηκαμε τον κ.Πολακη που τον στήριζε! Μέχρι εδώ! Φτάνει!! Αρκετή ικανοποίηση πρόσφερε ο Κασσελακης στους φασίστες δεξιούς!

  13. Αν βγει ο Πολάκης, φεύγω από Ελληνική Λύση και επιστρέφω στο ΣΥΡΙΖΑ. Και ας πάρει και 3%. Η πολιτική και το ποδόσφαιρο δεν έχουν λογική στις μέρες μας. Τις υποστηρίζεις λόγω πάθους.

Leave a Reply