НАТО жорстко звернулося до України. Третя світова війна. Заява Байдена, Шольца і Макрона



НАТО жорстко звернулося до України. Третя світова війна. Заява Байдена, Шольца і Макрона

Три Рубаки для ГУР 🚀

🎯 Ціль: 1 000 000.00 ₴

🔗 Посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/FkLjwKVy1

💳 Номер картки банки
5375 4112 1874 7322

PayPal: nick.davydiuk@gmail.com

Результати переговорів Байдена, Шольца, Макрона та Стармера про Україну. НАТО назвало причину невступу України. Розбираємо та аналізуємо!

Підписуйтеся на канал – витісняємо російських агентів та російські наративи з українського медіапростору!

Давидюк Микола – політолог, youtube-блогер, автор двох книг, стажувався в Harvard Kennedy school, увійшов до списку людей Нового часу за версією журналу НВ.

Підписуйтеся на інші соцмережі:
WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaHQEI9Bvvsl3H9PrY3h
Viber: https://invite.viber.com/?g2=AQBbnft%2FeMhBzFJQVEv%2BvQl9aduzwm5EsCTn6vHecQ2DnJH8tDpQFziGM4jEoapK
TikTok: https://www.tiktok.com/@mykoladavydiuk
Instagram: https://instagram.com/davydiuk
Facebook: https://m.facebook.com/davydiuk

#давидюк #переговори #нато

34 comments
  1. НАС ВБИВАЮТЬ, А ТАК ЗВАНІ СОЮЗНИКИ, СПОГЛЯДАЮТЬ, ХТО ОБІЦЯВ НЕДОТОРКАННІСТЬ КОРДОНУ !??? ТОМУ ТРЕБА ЯДЕРНА ЗБРОЯ ДАВНО, ЯКА РІЗНИЦЯ ЯК ПОМИРАТИ, В ТОЙ ЧАС ТРЕБА СКИНУТИ НА МОСКОВІЮ ЯДЕРКУ І НЕ ОДНУ, А ІНАКШЕ ПОМРЕМО В КОНЦТАБОРАХ, Я НАРОДИЛАСЯ В КАЗАХСТАНІ, БАТЬКА МОСКАЛІ ВИВЕЗЛИ З КРИМУ, Я НЕ ЗНАЮ, ЯК БАТЬКАМ ВДАЛОСЯ ВЕРНУТИСЯ В УКРАЇНУ !!!! ЗАБРАТИ КОШТИ В ЧИНОВНИКІВ ІНВАЛІДІВ, ЯКІ ВОНИ ВКРАЛИ, ХВАТЕ НЕ НА ОДНУ ЯДЕРКУ !!!!! СМЕРТЬ ВОРОГАМ !!!!!!

  2. В Европе на западе полно коррупционеров как всплыло. Но ссыкливых политиков до фига устроили в Украине полигон.

  3. План Зеленського, це ніякого Плану!!!! Головне шашличок для Зеленського в травні.
    Тепер про корупцію!!! Корупція – це Зеленський, Ермак, Арахамія, Татаров, та інше зелене лайно. А до Зеленого були Баригі, до Бариг були Зеки, до Зеків були Ці руки нічого не брали, і так далі.

  4. Якщо вони бачуть ,що засрана одна лікарка краде 10 млн доларів ,то скільки крадуть в маштабі всієї країни ?подивіться як живуть засрані голови села ,не кажучи про мерів міст за корупцію треба братись народу ,бо хто ж її подолає якщо вона повальна

  5. Найбільші корупціонери в офісі президента, але він краще Укаїну втопить ніж їх посадить, то його команда їх неможна чіпати.

  6. Яке нато круте і сміливе – жорстко звертатися до воюючої з двома ядерними тоталітарними автократіями України. Потужно як то каже класік. А до росії хоч раз жорстко звернутися слабо ? до китаю ? нікчеми грьобані

  7. Микола, у нас не 10-20 корупціонерів. Корупціонери це Єрмак і Татаров, всі чиновники, поліція, митниця та ін.Ось де мільйони на зброю нашим хлопцям!

  8. Так викинуть цих декількіх подонків-корупционерів це ж так просто. Особливо з допомогою президента , який ні в жодному разі про корупцію в країні не знає й не очолює.

  9. Страшенна корупція під час війни і під час , коли партнери виділяють кошти!
    Це було зрозуміло давно, що ЗЕ і 5-6 менеджерів тягнуть Україну на дно

  10. Які 5-10 людей? 😂 Корупція від столиці до районних центрів! Медицина, судова й правоохоронна система, Укрзалізниця – особливо потрібно виділити. Злочин, скоєний в якомусь забитому СМП, що призвів до смерті людини, покривають від слідчих до прокурорів області. Генеральна прокуратура скарги потерпілих навіть не розглядає! Перенаправляє тим, на кого скаржаться! Тобто в СМП. Де, в якій країні НАТО, працює так правоохоронна система? З дня оголошення незалежності в Україні корупція процвітала, а зараз досягла свого апогею. Захід усе знає і бачить.

  11. Корупция корупцией а маленькая Украина сражается с рашкой ираном вмешалась теперь сеаерная корея и Украина должна отбиваться а угорщина поборола коррупцию??? Постоянно ищут повод отказать а страну унистожают.

  12. Про копупцію це не причина, а просто тупа відмовка. Їм вигідно, щоб в Україні була постійна війна, доти наші " партнери " почувають себе в безпеці.

  13. Ну так давайте якось скинемся донатами, кому і скільки треба занести щоб у нас не було корупції?

  14. Україна поборе коррупцію після того. коли поборе коррупцію ЄВРОПА у себе!!!!! Вам нагадать призвіща Європейських коррупціонерів, чи ви самі їх знаєте?

  15. Про корупцію триндять, а гроші ,які корупціонери вивозять на захід вони чомусь не бачать,їм це підходить, ще ті "партнери"

Leave a Reply