Щойно! Сі Цзіньпін оголосив про вступ у війну! США запрошують Україну в НАТО! Аналіз



Щойно! Сі Цзіньпін оголосив про вступ у війну! США запрошують Україну в НАТО! Аналіз

Три Рубаки для ГУР 🚀

🎯 Ціль: 1 000 000.00 ₴

🔗 Посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/FkLjwKVy1

💳 Номер картки банки
5375 4112 1874 7322

PayPal: nick.davydiuk@gmail.com

Китай готується вступити у війну. Сі віддав наказ армії. Що це означає для України? Розбираємо та аналізуємо!

Підписуйтеся на канал – витісняємо російських агентів та російські наративи з українського медіапростору!

Давидюк Микола – політолог, youtube-блогер, автор двох книг, стажувався в Harvard Kennedy school, увійшов до списку людей Нового часу за версією журналу НВ.

Підписуйтеся на інші соцмережі:
WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaHQEI9Bvvsl3H9PrY3h
Viber: https://invite.viber.com/?g2=AQBbnft%2FeMhBzFJQVEv%2BvQl9aduzwm5EsCTn6vHecQ2DnJH8tDpQFziGM4jEoapK
TikTok: https://www.tiktok.com/@mykoladavydiuk
Instagram: https://instagram.com/davydiuk
Facebook: https://m.facebook.com/davydiuk

#давидюк #китай #сі

32 comments
  1. Зверніть увагу (майже всі @Ім'яПрізвище-й3к 3-букви-літери кириліцею) че прокачені АІ боти. Зазвичай коментують на темах де багато лайків і "пишуть" на чутливі теми українською. Не має сенсу їм ні опонувати, ні лайкати.

  2. Назва відео щодо запрошення України в НАТО не відповідає самій балаканині в відео. Відписка.

  3. Рашка поставила весь захід на коліна, США та Європа показали себе слабкими та жалюгідними. Китай відчуває безпорадність Заходу і знає що ніхто його не зупинить.

  4. Примітивна аналітика. Памятаєте що казав Дракон у фільмі"Вбити дракона"? "Когда начну не скажу, каждая война начинается вдруг!" А тут Сі Цзінь Пінь усіх попереджає що буде нападати? Сміх

  5. Не верю я в эти все китайские угрозы.
    Америка может розвалить экономику Китая, щелчком двух пальцев.
    Завтра США поднимут таможенную ставку на товары из Китая и откажут в поставке в Китай кукурузы и сои. А после завтра си дзин пина, свои же, выведут на площадь и повесят как собаку, чтоб не молол своим языком чего не надо. Там это всё делается очень быстро.
    Экономика Китая на 90% зависит от экспорта, а США основной рынок сбыта их продукции.
    То он пошутил с будуна !

  6. Ось і докотилася Європа зі США зі своєю безхребетністю. Тайвань схрумаюить, а пуйло з москаликами дохдять Україну

  7. Так в самий несприятливий момент диктатори нападають на сусідів . І як назло 73 виборців думали не головою голосуючи за дилетантів, кротів , зрадників , не патріотів. Путін зрозумів що кращого моменту для нападу більше не буде , виборці 73 не лишили фюреру з кремля вибору . Адже в такій загрозі зекодло робила не ракети і зброю , а зменшувало війська і робили три роки асфальт.

  8. Північнокорейська армія, спрямована в Росію, вийшла зі своїх лав. Росія перебуває під різними санкціями. Китай насторожено ставиться до тісних зв'язків Північної Кореї з Росією. У цій ситуації Сполучені Штати знову надали масштабну військову підтримку Україні. Крім того, багато країн світу підтримують Україну. Думаю, ми всі вже знаємо відповідь.

  9. Які війни ну ідіоти видно хто їх друг ! Пздц живіть мирно землі всім достатньо , мало в рф забрати ! Які війни 🤦🏼‍♂️😡

  10. Північнокорейські військові перебувають у дуже закритій країні і навряд чи розуміються на сучасних методах війни

  11. Ізраїль захищає , Тайвань також , чому нам не дати все або те що ми просимо те що треба . Вони сидять моляться що нічого не буде але як вже всі бачать що ці країни друзі рф дуже вороже налаштовані ! 😡 щоб потім не було піздно цей вступ в НАТО !

  12. Заголовок відео не відповідає дійсності.Китай думає про війну,але не оголосив.Ну скільки ви можете фантазувати,Миколо ?Заманюєте глядачів?Лайки хочете?Нема сорому !!

  13. А хто прикрити поки захід буде там де Тайвань ! Жінки і діти підуть воювати в нас а інші країни будуть так в сидіти з ПВО 6 шт оберігати . Коли нам потрібніші ніж їм . Ми не зможемо за всіх все робити досить крові . Нехай ті всі хто погано говорив вступають і допомога десь або замінять ! Поки далі не дійшло це убоге рф

  14. Да мне вообще эти события как-то совершенно поХ. Обьясняю почему. Во-1х, будет очередная проверка возможностей и обязательств США и НАТО защитать интересы своих партнеров, таких как Тайвань и Южная Корея. По всему видать война начнется с Тайваня, но и КНДР этот момент не упустит чтобы тоже напасть и на Южную Корею. А в Украине и так 25% разрушенной территории, сотни тысЯч убитых и еще больше раненных, так куда уж больше нам чего-то бояться и страдать. Во-2х, пусть США покажет кого оно больше боится Путина или Си (или обоих сразу), нехрен раздавать налево-направо сочувствия и возмущения, пора самим расчехлять Томагавки. Обьявили себя мировым лидером так докажите это не болтовней, а делом.

  15. Мікрон вже своїх солдатів прислав воювати в Україну…тепер він вже базікає про НАТО. Зачекаємо більш надійних джерел.

  16. Скудоумные не должны рулить цивилизацией… Место скудоумных, боязливых болтунов на обочине развития… Байден, Шольц Трамп, Макрон, Орбаны всякие они уже трупы… Стервятники уже учуяли вонь и скоро будет пир…

Leave a Reply