🔥СВІТАН: ЩОЙНО! У Курську ПОГРОМ: рознесли АХМАТ. Дрони ПІДІРВАЛИ ТОП ЗАВОД РФ. ЗСУ на шляху в КРИМ



🔥СВІТАН: ЩОЙНО! У Курську ПОГРОМ: рознесли АХМАТ. Дрони ПІДІРВАЛИ ТОП ЗАВОД РФ. ЗСУ на шляху в КРИМ

Ведучий 24 Каналу Ігор Гаврищак та полковник ЗСУ у запасі й військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 20 жовтня обговорили такі теми:

– Міністерство оборони Росії заявило, нібито за ніч було збито 110 українських безпілотників. Окупанти запевняють, нібито 43 БПЛА знищено над територією Курської області, 27 – над територією Липецької області, 18 – над територією Орловської області, 8 – над територією Нижньогородської області, 7 – над територією Бєлгородської області, 6 – над територією Брянської області, і один – над територією Московської області.

– КНДР, крім передачі зброї Росії, почала відправляти своїх військових на окуповані РФ території України. Про це на пресконференції у Брюсселі за підсумками участі в засіданні Європейської Ради в четвер, 17 жовтня, заявив президент України Володимир Зеленський.

– Так званий “голова” Криму Аксьонов заявив про “диверсію”, а пропагандисти пишуть про атаку безпілотниками. У Кіровському районі окупованого Криму невідомі підірвали залізничні колії, внаслідок чого перший вагон вантажного потяга зійшов з рейок.

У цьому відео можливе використання реальних кадрів війни Росії проти України. Відео не має на меті когось шокувати чи налякати і є виключно документально-інформаційним. Мета контенту – документування подій війни розпочатої Росією задля окупації України.

24 Канал запускає подкасти! Шукайте нас на різних, зручних для вас платформах:
https://linktr.ee/podcast24tv.ua

#24канал #світан #фронт #ударипорф #крим #кндр #новини​ #новости #війнавукраїні2024 #войнавукраине2024​ #новиниукраїни #новостиукраины #новинионлайн​​ #новостионлайн #свіжіновини #свежиеновости

21 comments
  1. Лечи голову , бросай бухать несёшь всякую хрень. Сначала соберите по лесопосадкам Курской области 22тысячи дохляков ВСУк , которых положили Ахмат Сила Россия Мощь победа будет за Россией

  2. Допомога однієі Європи без США не витягне Украіну. Тим більше, що в самій Європі немає єдності. Тому не можу погодитись з Світаном в цьому питанні. Допомога США, поки що , вирішальна. Влада повинна проводити мудру політику з усіма потенційними союзниками.Для цього у владу треба завести мудрих людей, напрклад, через формування коаліційного уряду професіоналів.

  3. Пане Роман і пане Ігор дякую вам за вашу працю. Всі толкові коментарі. Приємно вас бачити, чути. СЛАВА ЗСУ!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Leave a Reply