Tässä ovat uudet Bachelor Suomi -naiset

Bachelor Suomi -ohjelmassa Joonas etsii rakkautta 15 naisen joukosta.

Bachelor Suomi -ohjelman uudella kaudella rakkautta etsii Joonas, 36. Tulevan kauden juontajana toimii ensimmäistä kertaa Shirly Karvinen.

Maailmaa kiertäneen Joonaksen sydän sykkii naiselle, joka on aito, läsnä ja valmis heittäytymään rakkauden syövereihin. Hän kertoo MTV:n tiedotteessa astuvansa deittailun poluille avoimin mielin ja toiveikkain sydämin.

Joonas etsii kumppaniaan monien naisten joukosta Rodoksella. Tällä kertaa ohjelmassa on kolme erikoisruusua: valkoinen, musta ja liila. Nämä ruusut lisäävät jännitystä ja asettavat Joonaksen ohella myös naiset suurten ja merkittävien valintojen äärelle.

Nämä naiset tavoittelevat Joonaksen sydäntä tulevalla kaudella.

Ada, 24

Kunnianhimoinen Ada haaveilee luottamukseen perustuvasta suhteesta. Saku Tiainen / MTV

Helsingissä asuva Ada on yrittäjä ja opiskelija. Kunnianhimoinen ja sosiaalinen Ada nauttii urheilusta ja toteuttaa intohimoaan muodin sekä sosiaalisen median parissa työskennellen.

Rakkauden suhteen Ada haaveilee luottamukseen ja kunnioitukseen perustuvasta suhteesta, jossa on paljon naurua ja yhdessäoloa. Tulevaisuudeltaan hän toivoo naimisiinmenoa, perhettä ja mahdollisuutta asua osan vuodesta ulkomailla. Joonaksessa Adaa kiehtoo tämän hymyilevä ja maanläheinen luonne, ja hän toivoo, että yhteinen seikkailunhalu ja liikunnallisuus yhdistävät heitä.

Benita, 25

Benita haluaa suhteen, jossa kumppanit työstävät parisuhdetta yhdessä vaikeina hetkinä. Saku Tiainen / MTV

Benita on Oulusta kotoisin oleva lastensuojelun ohjaaja. Helsingissä asuva Benita harrastaa ratsastusta, pilatesta ja joogaa ja nauttii rauhallisista kävelyistä. Benita kuvailee itseään rauhalliseksi, avoimeksi, päättäväiseksi ja herkäksi. Benita tarttuu rohkeasti elämän tarjoamiin tilaisuuksiin, ja on esimerkiksi matkustanut yksin Balille joogamatkalle ja osallistunut missikilpailuihin.

Rakkauden suhteen Benita arvostaa kunnioitusta, läheisyyttä ja luottamusta ja hän haaveilee suhteesta, jossa kumppanit työstävät parisuhdetta yhdessä vaikeina hetkinä. Joonaksessa häntä kiehtoo tämän lempeys, herkkyys ja aitous.

Fanni, 34

Fanni haluaa tulevan elämänkumppaninsa kanssa elää vaiherikasta elämää. Saku Tiainen / MTV

Fanni on 34-vuotias myyntikonsultti, joka asuu Helsingissä ja Ylöjärvellä. Urheilullinen ja seikkailunhaluinen Fanni harrastaa muun muassa vapaalaskettelua, purjehdusta ja joogaa. Entisenä huipputelinevoimistelijana Fanni on tottunut haasteisiin ja selviytymään vaikeista tilanteista.

Fanni on asunut ja opiskellut ulkomailla useita vuosia ja viettänyt merkittävän osan elämästään Etelä-Afrikassa ja Namibiassa, missä hän perusti voimisteluseuran paikallisille lapsille. Maailmankansalaisuudesta huolimatta perhe ja ystävät ovat hänelle tärkeitä.

Fanni arvostaa avoimuutta, rehellisyyttä ja heittäytymistä. Fanni etsii elämänkumppania, jonka kanssa elää vaiherikasta elämää. Määrätietoisuus, aktiivinen elämäntapa sekä elämänilo inspiroi häntä

Henna, 36

Hennan ystävä ilmoitti hänet ohjelmaan. Saku Tiainen / MTV

Joensuusta kotoisin oleva Henna asuu Helsingissä ja työskentelee henkilöstöhallinnan kehitystehtävissä. Hän harrastaa kuntosalilla käymistä, juoksua ja maalaamista. Henna ei ollut alun perin harkinnut Bachelor-ohjelmaan hakemista, mutta ystävänsä ilmoittamana innostui asiasta.

Henna on oppinut, että jokainen on vastuussa omasta onnestaan, eikä onni voi olla toisista ihmisistä riippuvainen. Hennalle tärkeintä tulevassa parisuhteessa on pysyvyys, turvallisuus ja kyky käydä avoimia, rehellisiä keskusteluja. Hän toivoo suhdetta, jossa molemmat voivat tukea ja kannustaa toisiaan.

Jasmiina, 34

Jasmiina haluaa löytää suhteen, jossa on jännitystä ja avoimuutta. Saku Tiainen / MTV

Jasmiina on kotoisin Kouvolasta ja asuu nykyisin Helsingissä. Yrittäjänä työskentelevä Jasmiina kiinnostui Bachelor-ohjelmasta nähtyään Joonaksen esittelyvideon.

Jasmiinan vapaa-aika kuluu lenkkeilyn parissa, ja hän nauttii aktiivisesta elämäntavastaan. Hänen suurin kasvukohtansa elämässä on ollut oman itsetunnon ja arvon löytäminen, mikä on auttanut häntä rakentamaan itselleen toimivan yrityksen. Jasmiinan suurin unelma on löytää toimiva parisuhde, jossa on sekä jännitystä että avoimuutta, ja luoda yhteinen koti, jossa ystävät voivat kokoontua jakamaan hyviä hetkiä.

Linda, 29

Lindalle matkustelu on tärkeä asia. Saku Tiainen / MTV

Linda on 29-vuotias energinen ja utelias nainen, joka elää Helsingissä. Vaikka hän on syntynyt Oulussa, suurin osa hänen elämästään on kulunut Sipoossa. Linda tekee töitä palvelumyyjänä, hänellä on myös joogaopettajan pätevyys, ja tulevaisuudessa hän haaveilee sen hyödyntämisestä.

Lindan päivät täyttyvät erilaisista harrastuksista, kuten salitreenistä, ryhmäliikunnasta ja joogasta. Luonnossa oleminen tuo hänelle rauhaa ja voimaa, ja hän arvostaa erityisesti aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Linda on syvästi kiinnostunut eri kulttuureista, ja matkustelu on hänelle sydämen asia. Hän uskoo, että jokainen matka tuo mukanaan uusia oivalluksia ja kokemuksia. Linda kaipaa tasapainoista suhdetta, jossa kummankin arvot ja tulevaisuuden suunnitelmat kohtaavat.

Maija, 28

Kenttäpäällikkönä työskentelevä Maija on ollut sinkkumarkkinoilla kuusi vuotta. Saku Tiainen / MTV

Hyvinkään kasvatti Maija on 28-vuotias kenttäpäällikkö, joka asuu nykyisin Helsingissä. Hän on utelias ja innostuva persoona, joka rakastaa tanssia, erityisesti romanttista bachataa. Hänen tavoitteensa on elää monipuolista, merkityksellistä ja kehittävää elämää, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia oivalluksia.

Maija on viettänyt kuusi vuotta sinkkuna, ja vaikka matkaan on mahtunut sydänsuruja, hän on oppinut arvokkaista kokemuksistaan. Hän kaipaa suhdetta, jossa molemmat osapuolet kykenevät olemaan haavoittuvaisia. Hän on valmis heittäytymään rakkauteen.

Monica, 33

Monica haluaa löytää kumppanin, jonka kanssa voi rakentaa onnellisen tulevaisuuden. Saku Tiainen / MTV

Monica on 33-vuotias lastenohjaaja Helsingistä. Vapaa-ajallaan Monica nauttii lenkkeilystä, juoksemisesta ja kuntosaliharjoittelusta, sillä hän uskoo fyysisen hyvinvoinnin olevan tärkeä osa onnellista elämää.

Monica on avoin, utelias ja empaattinen ihminen, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta. Hänen paras piirteensä on kyky kuunnella ja ymmärtää muita. Hän arvostaa rehellisyyttä, ystävällisyyttä ja empatiaa, ja haluaa ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka jakavat nämä arvot.

Monican tavoitteena on löytää kumppani, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja haasteet, ja rakentaa onnellinen tulevaisuus yhdessä.

Niina, 33

Luontoa rakastavs Niina arvostaa syvällisiä keskusteluja. Saku Tiainen / MTV

Niina on 33-vuotias markkinointikoordinaattori ja sisällöntuottaja. Hän nauttii harrastuksistaan, kuten hiihtämisestä ja vapaalaskusta. Levi on erityinen paikka hänelle, sillä siellä hän voi kokea luonnon kauneuden ja haastaa itseään oman harrastuksensa parissa.

Luonto on Niinalle tärkeä ja tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen. Luonteeltaan Niina on energinen ja sosiaalinen introvertti. Hän arvostaa syvällisiä keskusteluja. Niina pyrkii aina tuomaan iloa ympärilleen. Hän toivoo löytävänsä kumppanin, jonka kanssa jakaa elämän hyvät ja huonot hetket.

Nora, 31

Personal shopperina työskentelevä Nora näkee ohjelmaan osallistumisen ainutkertaisena mahdollisuutena. Saku Tiainen / MTV

Nora on työskentelee personal shopperina naisten erikoisalusvaateliikkeessä Helsingissä. Hän nauttii elämästään ja pitää työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa tärkeänä. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat kuntosali, lenkkeily, jooga, akryylimaalaus ja piirtäminen.

Nora on päättänyt osallistua Bacheloriin, koska se on ainutkertainen mahdollisuus, ja nyt on oikea hetki tälle seikkailulle. Nora kuvailee itseään oman elämänsä koomikoksi sekä kiltiksi, suurisydämiseksi ja tunteelliseksi unelmoijaksi. Hänellä on pilkettä silmäkulmassa, eikä hän halua ottaa asioita liian vakavasti.

Tulevaisuudessa hän haaveilee onnellisesta elämästä, jossa perhe ja rakkaus ovat keskeisessä roolissa.

Princess, 24

Princess kuvailee itseään avarakatseiseksi. Saku Tiainen / MTV

Princess on 24-vuotias elokuvaohjaaja Helsingistä. Hän on energinen ja spontaani luova sielu. Princessin elämän keskiössä ovat matkustaminen ja uusien ruokien kokeileminen.

Princess kuvailee itseään erittäin positiiviseksi ja avarakatseiseksi ihmiseksi, joka oppii jatkuvasti uusia asioita. Hänen suurimpia oppimiskokemuksiaan on ollut ulkomaille muutto. Princess arvostaa rehellisyyttä, avoimuutta ja kohteliaisuutta.

Valeria, 37

Kauneusalan yrittäjä Valeria ei halua tällä hetkellä lapsia. Saku Tiainen / MTV

Energinen ja itsenäinen Valeria on 37-vuotias kauneusalan yrittäjä Vantaalta, joka rakastaa elämän kauneutta. Hän nauttii ajastaan kuntosalilla sekä maalaamisesta ja lukemisesta.

Valeria kuvailee itseään itsevarmaksi, rehelliseksi ja huolehtivaksi ihmiseksi, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseään. Hän haaveilee matkustavansa ympäri maailmaa elämänkumppaninsa kanssa ja menestyvänsä omassa liiketoiminnassaan. Valeria ei tällä hetkellä halua lapsia, mutta on avoin mahdollisuudelle, jos oikea kumppani tulee elämään.

Venla, 34

Venla osallistuu ohjelmaan jo toista kertaa. Saku Tiainen / MTV

Venla on 34-vuotias perustason ensihoitaja ja sairaanhoitaja-opiskelija Helsingistä. Seikkailunhaluinen nainen on matkustellut peräti 49 eri maassa. Venla kuvailee itseään spontaaniksi, määrätietoiseksi ja herkäksi ihmiseksi, joka on kyennyt uskomaan itseensä ja voittamaan monet elämän haasteet.

Venlan haaveena on löytää kumppani, jonka kanssa voi rakentaa yhteisen elämän ja perheen. Hän toivoo voivansa asua ulkomailla ja tehdä työtä sairaanhoitajana, sekä haaveilee vähintään kahdesta lapsesta ja koirasta. Hän on innoissaan Joonaksesta, jonka rohkeus ja aitous ovat tehneet häneen vaikutuksen.

Venlalle tämä on toinen kerta, kun hän on mukana Bachelor-ohjelmasarjassa. Hän kokee olevansa nyt kokeneempi kohtaamaan mahdollisen rakkauden.

Belle, 26

Belle haaveilee vahvsti perheen perustamisesta. Saku Tiainen / MTV

Kamerunista kotoisin oleva Belle on 26-vuotias lähihoitaja. Vantaalla asuvan Bellen intohimo tanssiin ja liikuntaan näkyy hänen aktiivisessa elämässään. Belle on positiivinen ja päättäväinen nainen, joka on ylpeä äitiydestään, ja hän näkeekin lapsensa kasvatuksen suurimpana saavutuksenaan.

Belle haaveilee onnellisesta ja rauhallisesta elämästä, joka on täynnä hyviä hetkiä läheisten kanssa. Hänen unelmansa ovat vahvasti sidoksissa perheeseen, ja hän toivoo, että tulevaisuudessa hänellä voisi olla jopa 11 lasta. Hän odottaa innolla mahdollisuutta tutustua Joonakseen paremmin.

Vaikka kilpailu muiden naisten kanssa on uusi tilanne, Belle uskoo, että jos Joonas on hänelle tarkoitettu, heillä tulee klikkaamaan muista huolimatta.

Marianne, 30

Marianne arvostaa tasapainoista elämää. Saku Tiainen / MTV

Helsinkiläinen projektipäällikkö Marianne arvostaa aktiivista ja tasapainoista elämää. Kokkolasta alun perin kotoisin oleva Marianne nauttii vapaa-ajallaan ulkoilusta koiransa kanssa, käy salilla, harrastaa DIY-projekteja ja etsii tasapainoa kiireisen arjen ja omien intohimojensa välillä.

Mariannen ystävät kannustivat häntä hakemaan Bachelor-ohjelmaan, ja nyt hän toivoo löytävänsä ohjelman kautta kumppanin, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja haasteet. Marianne kuvailee itseään empaattiseksi ja optimistiseksi ihmiseksi, joka heittäytyy helposti uusiin kokemuksiin.

Marianne kokee vahvuudekseen positiivisen elämänasenteensa ja kyky innostua helposti asioista. Hän kuitenkin tiedostaa, että liiallinen innostuminen voi johtaa liialliseen tekemiseen. Elämä on opettanut hänelle, että onnen avain löytyy hyvästä itsetuntemuksesta ja rohkeudesta rakentaa omannäköistä elämää.

Bachelor Suomi alkaa MTV:llä ja Katsomossa keskiviikkona 20. marraskuuta. Katso kaikki TV-ohjelmat ja lähetysajat Telkun TV-oppaasta.

Tässä ovat Bahcelos Suomi -ohjelman uudet naisehdokkaat. Saku Tiainen / MTV

Leave a Reply