A Redmi A4 5G múlt héten mutatkozott be, ár nélkül, kissé hiányos specifikációval. De a SmartPrix most pótolja a hiányt.

A SmartPrix exkluzív információkhoz jutott az Indiában, múlt héten bemutatott, Redmi A4 5G-vel kapcsolatban, ami egyrészt elsőként veti be a Snapdragon 4s Gen 2-es, belépő szintű 5G-s szettet, másrészt teszi mindezt a lehető legelérhetőbb áron. Csak azt fejeltették el közölni, pontosan mit is értenek ezalatt. A készülékről annyi derült ki. hogy 5000 mAh-s teleppel szerelik 18 wattos töltésteljesítményt kap, lesz 3,5 milliméteres jack, a megjelenítő pedig HD+ felbontás mellett 90 Hz.


[+]

Most viszont arra is fény derült, hogy az IPS kijelző 6,7 hüvelyken jeleníti meg a tartalmat, az előlapi kamera 8 megapixel, a hátlapon egy 50 megapixeles szenzor áll rendelkezésre, ujjlenyomat-olvasót pedig oldalt találunk majd. Az Android 14-re épülő HyperOS 1.0-s modell 4 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel kerül piacra, kedvezményekkel együtt 8499 indiai rúpiáért, ami pontosan 100 dollár, tehát körülbelül 37 ezer forint aktuális árfolyamon.